Transponder för dig som tävlar

Transponder säljes
Om du behöver använda transponder mer än tre till fyra gånger per år rekommenderar vi dig att införskaffa en egen.

Klubben har ett antal hyrestranspondrar som i första hand till för de som precis börjat tävla eller bara deltar någon enstaka gång. Att kunna hyra av klubben är uppskattat av många. Så pass uppskattat så att vi nu har problem att erbjuda transpondrar åt alla som vill hyra 🙂

Om du behöver använda transponder mer än tre till fyra gånger per år rekommenderar vi dig att införskaffa en egen. Det blir mer ekonomiskt och smidigt för dig själv, samt att det frigör klubbens hyrestranspondrar till de som vill testa på att tävla.

Transpondrar finns både med och utan abonnemang. Ett abonnemang kostar upp till 775:- per år beroende på hur många år man binder sig. Nypris för en abonnemangsfri transponder ligger på cirka 5 600:-. Abonnemangsfria transpondrar har bra andrahandsvärde och kan enkelt säljas vidare om man väljer att sluta.

Transponder kan man köpa oss exempelvis NGHTrading.se. Med lite tålamod (och mycket tur) kan man hitta begagnade transpondrar på Blocket eller andra säljsidor.

Senaste inlägg

Bandardagar inför GEC 3

Välkomna på traditionsenliga bandardagar där vi tillsammans bygger bana inför GEC 3 i Othem.

Inbjudan & anmälan GEC 3 – 1 juni

Nu är anmälan öppen till deltävling 3 i Gotland Enduro Championship. Här hittar du all information om tävlingen. Välkommen!

PM 2 – Seedning, antal varv etc.

Nu är PM2 inklusive seedad startordning publicerad på hemsidan.