Tillsammans är vi starka

Nu på söndag den 9 oktober anordnar vi en arbetsdag på P18. Du som medverkar får en fribiljett till träningsläger med Robert Kvarnström den 15 oktober.

Vi i GEC MS älskar enduro!
Men vi måste bli fler i gänget, så här kommer en inbjudan att ansluta till oss där vi tillsammans blir ännu starkare i framtiden oavsett om du är medlem eller inte.

Söndagen den 9 oktober klockan 9:00-15:00 kommer vi anordna en arbetsdag på P18, där alla som medverkar den dagen får en fribiljett till träningsläger med Robert Kvarnström helgen efter (Övriga betalar 1500kr).

Träningslägret hålls den 15 Oktober klockan 10-15 där fokus såklart läggs på GGN. Lägret anordnas vid Motorgropen P18.
Vi kommer inte bara att åka mycket motorcykel och finslipa detaljer i körningen utan ni kommer även att få ta del av hur man förbereder sig inför GGN på bästa tänkbara sätt.

På träningslägret kommer det finnas en enklare kiosk med hamburgare & dricka.

/Varmt Välkomna
GEC MS

Senaste inlägg

Inför årsmötet 30 mars

Du har väl inte missat att det är årsmöte nästa vecka?

Organiserad gratisträning 1 april

GEC MS bjuder in till organiserad gratisträning på P18 den 1 april, inklusive gemensam diskussion angående GEC-serien. Klubben bjuder på lunch.

Startnummer GEC 2023

Fram till 24 mars har du möjlighet att förnya det startnummer du hade 2022. Efter den 24:e släpps alla kvarvarande nummer och är fria för vem som helst att boka.