Tävlingssäsong 2023

Det stundar för en ny säsong i Gotland Enduro Championship! Men för att få till en serie i år så behöver vi hjälp att fylla ett par viktiga positioner.

Hej allihopa!

Det stundar för en ny säsong med tävlingar i Gotland Enduro Championship! Men för att vi verkligen ska få till en serie i år så behöver vi hjälp att fylla ett par viktiga positioner enligt följande:

Sammankallande/Koordinator Tävlingskommittén: En person som har en viktig roll och gärna en god vana/erfarenhet att dra i trådarna och kan styra tävlingsgruppen!

Tidtagningsgruppen: 4 st(gärna fler) som får utbildning på hur man använder tidtagningssystemet och viss datorvana är en klar fördel.

Materialgruppen: Vi behöver en materialchef samt gärna några fler som kan hjälpas åt med att hålla ordning på allt material som stavar/pilar/fordon/vagnar etc etc.

Besiktningsgruppen: Vi behöver förstärkning av fler som kan ställa upp och hjälpas åt med ljudmätning på tävlingarna.

Hör av er via mail eller messenger om ni kan ställa upp alternativt om ni känner någon som har möjlighet att hjälpa till att dra runt detta maskineri!

Utan er hjälp så har vi inga tävlingar🙏🏻🙏🏻💪🏻

Väl mött

//GEC Styrelsen

Senaste inlägg

Inför årsmötet 30 mars

Du har väl inte missat att det är årsmöte nästa vecka?

Organiserad gratisträning 1 april

GEC MS bjuder in till organiserad gratisträning på P18 den 1 april, inklusive gemensam diskussion angående GEC-serien. Klubben bjuder på lunch.

Startnummer GEC 2023

Fram till 24 mars har du möjlighet att förnya det startnummer du hade 2022. Efter den 24:e släpps alla kvarvarande nummer och är fria för vem som helst att boka.