Tävlingssäsong 2023

Det stundar för en ny säsong i Gotland Enduro Championship! Men för att få till en serie i år så behöver vi hjälp att fylla ett par viktiga positioner.

Hej allihopa!

Det stundar för en ny säsong med tävlingar i Gotland Enduro Championship! Men för att vi verkligen ska få till en serie i år så behöver vi hjälp att fylla ett par viktiga positioner enligt följande:

Sammankallande/Koordinator Tävlingskommittén: En person som har en viktig roll och gärna en god vana/erfarenhet att dra i trådarna och kan styra tävlingsgruppen!

Tidtagningsgruppen: 4 st(gärna fler) som får utbildning på hur man använder tidtagningssystemet och viss datorvana är en klar fördel.

Materialgruppen: Vi behöver en materialchef samt gärna några fler som kan hjälpas åt med att hålla ordning på allt material som stavar/pilar/fordon/vagnar etc etc.

Besiktningsgruppen: Vi behöver förstärkning av fler som kan ställa upp och hjälpas åt med ljudmätning på tävlingarna.

Hör av er via mail eller messenger om ni kan ställa upp alternativt om ni känner någon som har möjlighet att hjälpa till att dra runt detta maskineri!

Utan er hjälp så har vi inga tävlingar🙏🏻🙏🏻💪🏻

Väl mött

//GEC Styrelsen

Senaste inlägg

Resultat GEC 3

Hej igen och Tack för Ert deltagande. Vädret var minst sagt omväxlande men hoppas Ni fick en härlig dag oavsett! Här hittar ni Resultat från GEC 3.

PM 2 – Seedning, antal varv etc.

Nu är PM2 inklusive seedad startordning publicerad på hemsidan. OBS! Ungdom och Motion startar först denna gång.

Bandardagar inför GEC 3

Välkomna på traditionsenliga bandardagar där vi tillsammans bygger bana inför GEC 3 i Othem.