Resultat och PM After race GEC 4

Hej igen och Tack för Ert deltagande, hoppas Ni fick en härlig dag och en rolig tävling! Här hittar ni Resultat och PM After race från GEC 4.

Vill passa på att tacka alla förare och ALLA som på något sätt hjälpt till att göra denna tävling möjlig samt samtliga sponsorer!

GEC 4 fick Follingbo som tävlingsplats, Follingbo som är känt för sin påverkan av vädrets makter, så också denna gång, osäkerheten var stor om tävlingen överhuvudtaget skulle gå att genomföra, eller flyttas till annan dag, nu var det så lyckligt att väderprognoserna var med oss och det väntade väderkaoset uteblev med en strålande bana till följd.

Nu har vi en tävling kvar på årets cup, 30/9 får Åby Raceway i Bro besök, en perfekt bana som uppladdning för GGN, så här hoppas vi att alla tar chansen och vässar formen och inställningar till GGN!

Alla tävlingar bygger på ideellt arbete och föreningen och organisationskommittén behöver alltid fylla på med personer som är villiga att bidra, så tveka inte att ta kontakt med någon i organisationskommittén, all hjälp är välkommen och ingen insats är för liten, ha kul tillsammans och anslut till någon av grupperna i organisationen, ju fler vi är desto mindre börda för alla!

Resultatlista GEC 4 inklusive Cupsammanställning >>

/Organisationskommittén GEC

Senaste inlägg

PM 2 – Seedning, antal varv etc

I PM 2 hittar du viktig information om seedad startordning, antal varv, parkering med mera.

PM 1 – Tidsschema, besiktning etc

I detta PM hittar du viktig information om tävlingsplats, schema, körtider, tävlingsform, besiktning med mera.

Dags för Endurogalan 2023!

Snart är vi i mål med årets upplaga av Gotland Enduro Championship. För att tacka alla ideella krafter och prisa årets vinnare bjuder vi in till Endurogala efter avslutad tävling.