Resultat och PM After race GEC 4

Hej igen och Tack för Ert deltagande, hoppas Ni fick en härlig dag och en rolig tävling! Här hittar ni Resultat och PM After race från GEC 4.

Vill passa på att tacka alla förare och ALLA som på något sätt hjälpt till att göra denna tävling möjlig samt samtliga sponsorer!

GEC 4 fick Follingbo som tävlingsplats, Follingbo som är känt för sin påverkan av vädrets makter, så också denna gång, osäkerheten var stor om tävlingen överhuvudtaget skulle gå att genomföra, eller flyttas till annan dag, nu var det så lyckligt att väderprognoserna var med oss och det väntade väderkaoset uteblev med en strålande bana till följd.

Nu har vi en tävling kvar på årets cup, 30/9 får Åby Raceway i Bro besök, en perfekt bana som uppladdning för GGN, så här hoppas vi att alla tar chansen och vässar formen och inställningar till GGN!

Alla tävlingar bygger på ideellt arbete och föreningen och organisationskommittén behöver alltid fylla på med personer som är villiga att bidra, så tveka inte att ta kontakt med någon i organisationskommittén, all hjälp är välkommen och ingen insats är för liten, ha kul tillsammans och anslut till någon av grupperna i organisationen, ju fler vi är desto mindre börda för alla!

Resultatlista GEC 4 inklusive Cupsammanställning >>

/Organisationskommittén GEC

Senaste inlägg

Bandardagar inför GEC 3

Välkomna på traditionsenliga bandardagar där vi tillsammans bygger bana inför GEC 3 i Othem.

Inbjudan & anmälan GEC 3 – 1 juni

Nu är anmälan öppen till deltävling 3 i Gotland Enduro Championship. Här hittar du all information om tävlingen. Välkommen!

PM 2 – Seedning, antal varv etc.

Nu är PM2 inklusive seedad startordning publicerad på hemsidan.