Resultat och PM After race GEC 3

Hej igen och Tack för Ert deltagande, hoppas Ni fick en härlig dag och en rolig tävling! Här hittar ni Resultat och PM After race från GEC 3

Hej igen och Tack för Ert deltagande, hoppas Ni fick en härlig dag och en rolig tävling! Vill passa på att tacka alla förare och ALLA som på något sätt hjälpt till att göra denna tävling möjlig samt samtliga sponsorer!

GEC 3 fick Motorgropen P18 som arena, trots att det är så torrt var det flera hjälpsamma ideella själar som gjorde vad man kunde för att minimera dammet med att vattna dagen innan och delvis under tävlingsdagen, inte lätt att få till det optimalt men som sagt, ett bra resultat med en helt ny banstäckning som var riktigt rolig och riktigt utmanande!

Nu tar vi en lite sommarpaus, nästa deltävling är planerad till den 2/9, preliminär tävlingsplats Follingbo. Se till att hålla hojåkningen aktiv, sommaren springer på och vips är vi framme vid förberedelserna inför höstens deltävlingar.

Alla tävlingar bygger på ideellt arbete och föreningen och organisationskommittén behöver alltid fylla på med personer som är villiga att bidra, så tveka inte att ta kontakt med någon i organisationskommittén, all hjälp är välkommen och ingen insats är för liten, ha kul tillsammans och anslut till någon av grupperna i organisationen, ju fler vi är desto mindre börda för alla! Kontaktuppgifter hittar Ni på hemsidan.

Resultatlista GEC 3 inklusive Cupsammanställning >>

/Organisationskommittén GEC

Senaste inlägg

PM 2 – Seedning, antal varv etc

I PM 2 hittar du viktig information om seedad startordning, antal varv, parkering med mera.

PM 1 – Tidsschema, besiktning etc

I detta PM hittar du viktig information om tävlingsplats, schema, körtider, tävlingsform, besiktning med mera.

Dags för Endurogalan 2023!

Snart är vi i mål med årets upplaga av Gotland Enduro Championship. För att tacka alla ideella krafter och prisa årets vinnare bjuder vi in till Endurogala efter avslutad tävling.