Resultat och PM After race GEC 2

Hej igen och Tack för Ert deltagande, hoppas Ni fick en härlig dag och en rolig tävling! Här hittar ni Resultat och PM After race från GEC 2

Hej igen och Tack för Ert deltagande, hoppas Ni fick en härlig dag och en rolig tävling! Vill passa på att tacka alla förare och ALLA som på något sätt hjälpt till att göra denna tävling möjlig samt samtliga sponsorer!

Årets tävling besökte MHF-Ungdom och dess bana i Othem, ett härligt deltagande från Norra Gotland MHF-Ungdoms representanter med deltagande i allt från planering till genomförande av tävlingen, en härlig kiosk med bl.a. supergoda hamburgare och ett allmänt trevligt bemötande. Noteras bör också ett högt deltagande på bandardagarna med god uppslutning och allmänt härlig stämning! KUL!!

Alla tävlingar bygger på ideellt arbete och föreningen och organisationskommittén behöver alltid fylla på med personer som är villiga att bidra, så tveka inte att ta kontakt med någon i organisationskommittén, all hjälp är välkommen och ingen insats är för liten, ha kul tillsammans och anslut till någon av grupperna i organisationen, ju fler vi är desto mindre börda för alla! Kontaktuppgifter hittar Ni på hemsidan.

Håll utkik efter kallelser till erfarenhetsmöte, bandardagar, utbildningar etc., anmälan till nästa GEC-deltävling, enligt planeringen 2023-06-03 på P18, aviseras som vanligt via alla våra kanaler på sociala medier och hemsida där sedan anmälan sker via Svemo TA i vanlig ordning. Prata med Era kompisar och häng på, vi har riktigt roligt tillsammans! All information med TR etc. finns på
föreningens hemsida.

Resultatlista GEC 2 inklusive Cupsammanställning >>

/Organisationskommittén GEC

Senaste inlägg

Resultat GEC 3

Hej igen och Tack för Ert deltagande. Vädret var minst sagt omväxlande men hoppas Ni fick en härlig dag oavsett! Här hittar ni Resultat från GEC 3.

PM 2 – Seedning, antal varv etc.

Nu är PM2 inklusive seedad startordning publicerad på hemsidan. OBS! Ungdom och Motion startar först denna gång.

Bandardagar inför GEC 3

Välkomna på traditionsenliga bandardagar där vi tillsammans bygger bana inför GEC 3 i Othem.