Organiserad gratisträning 1 april

GEC MS bjuder in till organiserad gratisträning på P18 den 1 april, inklusive gemensam diskussion angående GEC-serien. Klubben bjuder på lunch.

På grund av den inställda tävlingen vill vi som klubb bjuda in ALLA (oavsett klubb men med licenskrav) till en gratis träningsdag vid Motorgropen den 1 april klockan 10-15. Mellan 12:00-12:45 är banorna stängda och klubben bjuder på lunch. Under lunchen diskuterar vi tillsammans vägen framåt för GEC-serien.

Vår förhoppning är att ha en fantastisk dag tillsammans och om möjligt få med fler som engagerar sig för att fortsätta anordna Gotland Enduro Championship i framtiden.

Vi kommer ha crossbanan i toppskick och ett nypreppat endurospår. Det kommer finnas möjlighet till tidtagning på endurospåret då vi är några nya som behöver lära sig hur man sköter detta. Så ta med transponder ni som har!

Datum: 1 april
Träningstid: 10:00 – 15:00
Gemensam lunch: 12:00-12:45

Vi hälsar alla varmt välkommna!

Senaste inlägg

PM 2 – Seedning, antal varv etc

I PM 2 hittar du viktig information om seedad startordning, antal varv, parkering med mera.

PM 1 – Tidsschema, besiktning etc

I detta PM hittar du viktig information om tävlingsplats, schema, körtider, tävlingsform, besiktning med mera.

Dags för Endurogalan 2023!

Snart är vi i mål med årets upplaga av Gotland Enduro Championship. För att tacka alla ideella krafter och prisa årets vinnare bjuder vi in till Endurogala efter avslutad tävling.