Organiserad gratisträning 1 april

GEC MS bjuder in till organiserad gratisträning på P18 den 1 april, inklusive gemensam diskussion angående GEC-serien. Klubben bjuder på lunch.

På grund av den inställda tävlingen vill vi som klubb bjuda in ALLA (oavsett klubb men med licenskrav) till en gratis träningsdag vid Motorgropen den 1 april klockan 10-15. Mellan 12:00-12:45 är banorna stängda och klubben bjuder på lunch. Under lunchen diskuterar vi tillsammans vägen framåt för GEC-serien.

Vår förhoppning är att ha en fantastisk dag tillsammans och om möjligt få med fler som engagerar sig för att fortsätta anordna Gotland Enduro Championship i framtiden.

Vi kommer ha crossbanan i toppskick och ett nypreppat endurospår. Det kommer finnas möjlighet till tidtagning på endurospåret då vi är några nya som behöver lära sig hur man sköter detta. Så ta med transponder ni som har!

Datum: 1 april
Träningstid: 10:00 – 15:00
Gemensam lunch: 12:00-12:45

Vi hälsar alla varmt välkommna!

Senaste inlägg

Föranmälan till Lagträning 2/3

Hjälp oss inför lördagen genom att föranmäla dig

En vända till med succén Lagträning – lördag 2/3

Äntligen åker dubbdäcken av och vi håller en ny tidsträning. Banan kommer vara helt omgjord med mindre crossbana och bredare spår i skogen vilket är uppdukat för en ny succé.

Årsmöte 27 mars

Bäste medlem i GEC MS! Välkommen på årsmöte onsdagen den 27 mars klockan 18:00.