Organiserad gratisträning 1 april

GEC MS bjuder in till organiserad gratisträning på P18 den 1 april, inklusive gemensam diskussion angående GEC-serien. Klubben bjuder på lunch.

På grund av den inställda tävlingen vill vi som klubb bjuda in ALLA (oavsett klubb men med licenskrav) till en gratis träningsdag vid Motorgropen den 1 april klockan 10-15. Mellan 12:00-12:45 är banorna stängda och klubben bjuder på lunch. Under lunchen diskuterar vi tillsammans vägen framåt för GEC-serien.

Vår förhoppning är att ha en fantastisk dag tillsammans och om möjligt få med fler som engagerar sig för att fortsätta anordna Gotland Enduro Championship i framtiden.

Vi kommer ha crossbanan i toppskick och ett nypreppat endurospår. Det kommer finnas möjlighet till tidtagning på endurospåret då vi är några nya som behöver lära sig hur man sköter detta. Så ta med transponder ni som har!

Datum: 1 april
Träningstid: 10:00 – 15:00
Gemensam lunch: 12:00-12:45

Vi hälsar alla varmt välkommna!

Senaste inlägg

Inför årsmötet 30 mars

Du har väl inte missat att det är årsmöte nästa vecka?

Startnummer GEC 2023

Fram till 24 mars har du möjlighet att förnya det startnummer du hade 2022. Efter den 24:e släpps alla kvarvarande nummer och är fria för vem som helst att boka.

GEC-tävlingen den 1 april inställd

GEC-tävlingen den 1 april inställd då det saknas bemanning, främst till Tidtagning och Tävlingsadministration. Nu behöver vi er hjälp!