GEC-tävlingen den 1 april inställd

GEC-tävlingen den 1 april inställd då det saknas bemanning, främst till Tidtagning och Tävlingsadministration. Nu behöver vi er hjälp!

GEC Tävlingskommittén hade extrainsatt möte ikväll torsdag den 9 mars.

Eftersom det saknas bemanning överlag, men främst till Tidtagning och Tävlingsadministration, så har det mycket tråkiga men nödvändiga beslutet tagits att ställa in första deltävlingen (GEC #1) den 1 april.

Vi siktar nu mot nästa GEC-tävling den 6 maj istället.

Men vi behöver er hjälp! Vi behöver få ihop en grupp som blir utbildade på Tidtagning / Tävlingsadministration framförallt. Känner ni någon som kan tänka sig ställa upp, kanske någon anhörig, och som har lite datorvana så hör av er!

Om vi inte får ihop fler som kan engagera sig inom de närmaste veckorna så kommer vi behöva ställa in hela GEC-serien för 2023.

Skicka ett mail till info.gecms@gmail.com om du kan tänka dig att hjälpa till med Tidtagning / Tävlingsadministration.

Väl mött
/Organisationskommittén Gotland Enduro Championship

Senaste inlägg

Inför årsmötet 30 mars

Du har väl inte missat att det är årsmöte nästa vecka?

Organiserad gratisträning 1 april

GEC MS bjuder in till organiserad gratisträning på P18 den 1 april, inklusive gemensam diskussion angående GEC-serien. Klubben bjuder på lunch.

Startnummer GEC 2023

Fram till 24 mars har du möjlighet att förnya det startnummer du hade 2022. Efter den 24:e släpps alla kvarvarande nummer och är fria för vem som helst att boka.