Funktionärer sökes till årets GEC-serie

För att kunna genomföra årets serie behöver vi hjälpas åt att hitta funktionärer till tidtagningen samt sjukvårdare.

I torsdags hölls planeringsmöte inför årets GEC-serie. Det var bra uppslutning och det mesta faller på plats. Men för att lyckas behöver vi fler funktionärer till tidtagningen samt sjukvårdare. Snälla hjälp oss att hitta dessa personer så att vi kan genomföra serien!

Som ni kanske minns fick vi ställa in en deltävling förra året pga. brist på funktionärer. Vi vill inte hamna i samma situation igen. Tidtagningsfunktionärer samt sjukvårdare kompenseras med ett presentkort på 500:-.

Klubbens verksamhet, inklusive GEC-serien, drivs helt av ideella krafter och ju fler ni är som ställer upp desto roligare blir det för alla inblandade. När ni hjälpt oss att hitta dessa funktionärer och sjukvårdare så kommer första deltävlingen att köras lördagen den 6 april.

Be de som kan kan hjälpa till med tidtagning/sjukvård kontakta klubben via info.gecms@gmail.com så berättar vi mer om vad det innebär.

Väl mött
/Organisationskommittén Gotland Enduro Championship

Senaste inlägg

GEC 2 – Omvänd startordning

Omvänd startordning !!! ..och annan information inför GEC 2

Planeringsträff GEC 2

Välkommen på planeringsträff inför GEC 2. Vi träffas nu på söndag kl. 17:00 i klubbens garage (direkt norr om Motorgropen).
Sebastian Cederbrant, Segrare GEC 1. Foto: JappenPhoto

Resultat och PM After race GEC 1

Hej igen och Tack för Ert deltagande, hoppas Ni fick en härlig dag och en rolig tävling! Här hittar ni Resultat och PM After race från GEC 1.